Seriematige woningbouw
Een specialistisch bouwteam

Uw nieuwbouwproject is niet compleet zonder de juiste technische oplossingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de seriematige woningbouw? En wilt u enkel het beste van het beste voor de toekomstige bewoners, met oog op duurzaamheid en prestaties? Wij denken graag met u mee!

De productgroep woningbouw van DWT Installatiegroep realiseert alle benodigde technische installaties binnen deze vorm van woningbouw. Dat doen wij met oog op complexe, duurzame technieken. Bij talloze projecten in de seriematige woningbouw zijn wij betrokken geweest. Van zorgvuldige ontwerpen tot de vakkundige uitvoering.

Functionaliteit en duurzaamheid
De focus binnen onze technische installaties ligt uiteraard op energieprestaties en het borgen van deze prestaties. Zo ervaart de bewoner uiteindelijk het ultieme gemak en comfort.

Ook individuele eisen van bewoners en wijzigingen in de voortgang verwerken wij graag. Daarnaast vinden wij duurzaamheid een belangrijke factor binnen het bouwproces. Met een scherp oog kijken we naar het energieverbruik en de onderhoudskosten.

DWT Groep levert vakmensen. Mensen die plezier hebben in hun werk. Die tevreden relaties opbouwen én onderhouden. Een instelling die werkt en het comfort levert dat u zoekt!

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer seriematige-woningbouw

Rittenburg3 in Middelburg

lees meer

Nieuwbouw Park 16Hoven Rotterdam

lees meer

Nieuwbouw woningen wijk Mannee te Goes

lees meer

Nieuwbouw woningen te Dirksland

lees meer

Nieuwbouw strandvilla’s punt west te Ouddorp

lees meer

Nieuwbouw en renovatie woningen en winkels te Zierikzee

lees meer

Nieuwbouw 60 woningen Oostdijk te Goedereede

lees meer

Nieuwbouw 26 duinappartementen Duinlicht te Renesse

lees meer

7 woningen Kakeldans te Yerseke

lees meer