missie
&visie

Wij willen samenwerken aan een prettige en gezonde CO2-neutrale gebouwde omgeving. Met hechte strategische partnerships en sterke experts kunnen we uitdagende vraagstukken oplossen en voor iedere klant een CO2 neutrale reis richting 2030 uitwerken.

Samenwerken aan de duurzame wereld van morgen

DWT INSTALLATIEGROEP – Samen met gedreven partners en klanten vooroplopen om de gebouwde omgeving ook voor de volgende generaties gezond en betaalbaar te houden. 

Wij geloven dat investeren in sterke hechte teams ons als organisatie toekomstbestendig maakt. Werken bij DWT installatiegroep moet het gevoel oproepen van een familiaire slagvaardige organisatie, met het toekomst perspectief van een grote organisatie. Wij willen op een verantwoorde en maatschappelijke wijze een winstgevende groei realiseren en met ons bedrijf tot de besten van de markt behoren. Wij doen dit vanuit onze kernwaarden: commitment, discipline, eerlijkheid, plezier, loyaliteit en nieuwsgierigheid.

De kracht van ons bedrijf zit in de betrokkenheid van de mensen die er werken en de samenwerkingsvormen die we hebben ontwikkeld om duurzaam samen te werken met zelfstandigen, leveranciers, klanten en co-makers. Door die samenwerking bereiken wij technisch hoogwaardige oplossingen en bevlogen klanten en medewerkers. Iets wat we nog nooit hebben gedaan is voor ons geen belemmering, het is een uitdaging om te doen! 

Als team dromen we van een organisatie waarbij we data nauwkeurig benutten om onze prestaties continue te optimaliseren. Hierdoor lopen onze primaire en secundaire processen steeds gesmeerder. Van interne processen, ontwerpen van installaties tot storingsreductie en het verminderen van energieverbruik. Hierbij zetten wij data visualisatie, bouw informatie management en systeemintegratie in als middelen om dit doel te bereiken. Onze techniek en advies afdeling wordt ingezet om een installatie te ontwikkelen waarbij energieverbruik, comfort, techniek en een haalbare basisprijs de uitgangspunten zijn. Daarna zal onze systeem integratie afdeling borgen dat  deze doelen ook worden behaald en kunnen worden gemeten tijdens de exploitatie van het gebouw. Hiermee kunnen we de kosten verlagen en de gebruikers tevredenheid verder verhogen, incl. afmaken en borgen!

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk