Over
ons

DWT installatiegroep is het samengaan van Delta Techniek en Wisse Techniek. Twee installatiebedrijven die hun sporen verdiend hebben en waarvan de specialismen elkaar zo goed aanvulden, dat dit resulteerde in het huidige DWT installatiegroep. Een nieuwe naam met een rijke historie en een heldere focus op de toekomst.

Delta techniek
Delta Techniek is opgericht in 1978 door Jan Ligtendag. Hoogwaardige installaties, innovatief advies en optimaal comfort. Dat zijn de drie succesfactoren van Delta Techniek. De up-to-date kennis en de jarenlange ervaring van Delta Techniek in haar vakgebied bieden een totaalpakket waarin alles goed op elkaar is afgestemd.

Wisse techniek
In 1953, vlak na de watersnoodramp, startte Rinus Wisse een bedrijf dat loodgieterswerkzaamheden uitvoerde. De omvangrijke herstelwerkzaamheden na de watersnood, gevolgd door de komst van aardgas, zorgde in die tijd voor een grote vraag naar loodgieters.

Vanuit het loodgietersbedrijf werd begin jaren zeventig ook elektra toegevoegd aan het dienstenpakket. Tot aan de jaren 80 werkte Wisse vanuit Kortgene. Omdat uitbreiding niet mogelijk was en het bedrijf dringend behoefte had aan meer ruimte, betrok Wisse het pand aan de Verrijn Stuartweg in Goes.

In de jaren 90 werd het dienstenpakket aangevuld met verwarmingsinstallaties en airconditioning, later gevolgd door installatie van datanetwerken en telecomvoorzieningen. Het bedrijf groeide verder en richtte zich ook op grote nieuwbouwprojecten in de regio. In 2005 werd het pand opnieuw te klein. Wisse besloot toen het naastgelegen gebouw erbij te betrekken. Een stap die letterlijk en figuurlijk ruimte bood en biedt voor verdere groei.

DWT installatiegroep, aangenaam!
De twee volwaardige installatiebedrijven ontdekten in 2015 dat hun specialismen elkaar perfect aanvullen. En dan is er maar één logische vervolgstap. Samengaan! Daarom zijn de twee bedrijven sinds 1 januari 2017 één bedrijf: DWT installatiegroep. Een nieuwe naam met een rijke historie en een heldere focus op de toekomst.

Management
Benieuwd naar de mensen achter DWT installatiegroep? Ons gedreven management stelt zich met plezier aan u voor.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk