Installatie
aanpassingen

Wij denken met u mee. Een heldere offerte geeft u goed inzicht in de aangeboden installatie of werkzaamheden.

Onze wereld is continue in beweging, zo ook uw processen of eisen aan uw gebouw of object. Tijdens onze onderhoudsbezoeken denken wij met u mee en verplaatsen wij ons in uw wensen en werkprocessen. Energie vraagstukken, verduurzamingsmogelijkheden of het veranderen van de gewenste functionaliteit, het zijn allemaal zaken die we gedurende de levenscyclus van een technische installaties voorkomen.

DWT installatiegroep denk met u mee en beschikt over een professioneel team met specialisten die u adviseren in verbeteringen en of besparingen, zonder dat er op comfort of functionaliteit ingeboet gaat worden.

Voor onderhoudsovereenkomsten met een langdurig karakter wordt dit op voorhand al opgenomen in een “meerjaren onderhoud plan”. U als exploitant van een gebouw of object weet dan op voorhand welke kosten en investeringen er op de agenda staan om uw installaties in conditie te behouden. Uw contactpersoon van Technisch Beheer kan u hier verder over informeren en zal u adviseren over de beste keuze hierin.

Installatie aanpassingen worden uitgevoerd in eigen beheer door een team medewerkers die ervoor ingericht zijn. Ook werkzaamheden in bewoonde omgeving of tijdens lopende werkprocessen zijn ons niet vreemd. We communiceren transparant en helder richten elkaar over de planning en uitvoering van de werkzaamheden zodat veiligheid en een gewenst resultaten gebord zijn.

Als u een storing heeft kunt u dit formulier invullen en zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen >

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk