DWT projecten staat voor duurzame innovatie. Nu de energietransitie steeds meer realiteit wordt, ontwikkelt DWT installatiegroep doordachte oplossingen waarmee uw bedrijf of organisatie gesteld staat voor de toekomst.

Array

innovatie zit in ons DNA

De razendsnelle ontwikkelingen die de huidige energietransitie met zich meebrengt, vraagt om een installateur die de focus helder heeft. DWT installatiegroep heeft gedreven projectteams die uiterst gedisciplineerd altijd op zoek zijn naar de juistebalans om een project maximaal duurzaam en kostenefficient uit te kunnen voeren.

Array

duurzaam voor klant en milieu

DWT installatiegroep heeft als streven om samen met gedreven partners en klanten voorop te lopen om de gebouwde omgeving voor de volgende generaties CO2 neutraal gezond en betaalbaar te houden.

Array

doordachte aanpak

DWT installatiegroep gaat niet voor half werk. Onze bevlogen specialisten maken graag de extra stap om het maximale uit een project te halen. Op basis van onze expertise, ervaring en beschikbare data kan een project doordacht voorbereid worden om zo een efficiënte uitvoering te kunnen realiseren.

Bedrijfspanden

Uw bedrijfspand intelligent maken met technische installaties? Met smart building technology vertalen wij al uw wensen in een duidelijke technische oplossing. En dat doen wij altijd met nadrukkelijk accent op duurzaamheid.

DWT

Kantoren

Een productieve werkomgeving voor uw medewerkers is essentieel. Maar hoe creëert u die? Met de juiste technische installaties en smart building technology realiseren wij voor u de beste kantoorruimtes.

Horeca & recreatie 

Gedimde, warme sfeerlichten in een knusse woonkamersetting. Of juist een fris zomerbriesje in een heldere, lichte ruimte. Welke beleving u uw gasten ook wilt laten beleven; de juiste installatietechnieken maken de ervaring pas écht compleet.

Hotels

Nergens meer aan hoeven denken, maar enkel zorgeloos genieten. Dat is de ultieme hotelbeleving, nietwaar? Precies daarom zijn de juiste installatietechnieken in uw branche zo van belang.

Seriematige woningbouw

Uw nieuwbouwproject is niet compleet zonder de juiste technische oplossingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de seriematige woningbouw? En wilt u enkel het beste van het beste voor de toekomstige bewoners, met oog op duurzaamheid en prestaties? Wij denken graag met u mee!

Gezondheidszorg 

Veel techniek in één ruimte. Ook daar deinzen wij niet voor terug. Met respect voor bewoners en cliënten hebben wij al meerdere grote projecten in zorginstellingen gerealiseerd. Dit maakt ons een betrouwbare, ervaren partner.

Utilitaire woningbouw

Uw nieuwbouwproject is niet compleet zonder de juiste technische oplossingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de utilitaire woningbouw? En wilt u enkel het beste van het beste voor de toekomstige bewoners, met oog op duurzaamheid en prestaties? Wij denken graag met u mee!

Nieuwbouw centrumvoorziening Klepperstee

Prefab en modulair bouwen voor kantoren

Roompot beach resort nieuwvliet-bad opent nieuw zwembadgebouw

Array

Prefab Modulair Installeren

lees meer over onze prefab systemen ›

Array

Werken bij DWT

DWT installatiegroep is altijd op zoek naar vakmensen met passie voor techniek. Wil je verder groeien in je vak of zoek je gewoon een leuke baan, kijk dan snel verder.

lees meer ›

Array

Samenwerking

Met hechte strategische partnerships en sterke experts kunnen we uitdagende vraagstukken oplossen en voor iedere klant een CO2 neutrale reis richting 2030 uitwerken

Array

installatieadvies

Eenvoud, transparantie en vertrouwen. Dat is waar wij ons op richten wanneer wij u voorzien van installatieadvies. Klantwaarde staat daarbij altijd voorop.

Array

BIM Bouwteam

Vanaf het begin participeren wij in de voorbereidende studiegroep en stellen we onze jarenlange ervaring en vakbekwame mensen ter beschikking aan het bouwteam.

Array

Prefab

Minder reis- en transportkosten, minder afval op de bouwplaats en een hogere kwaliteitsborging. Prefab installaties kennen nogalk wat voordelen.

Array

Nederland van het gas af

lees meer over onze innovaties ›