Veilig
water

Gezond drinkwater lijkt vanzelfsprekend en is bij DWT in goede handen.

In onze samenleving zijn we gewend om gezond drinkwater uit elke kraan te kunnen tappen. Logisch want we staan er helemaal niet bij stil en vinden dit allemaal normaal.

Drinkwater kan echter besmet worden met bacteriën die we liever niet hebben. Daarom heeft DWT technisch beheer binnen haar organisatie deskundige specialisten in dienst op het gebied van legionella beheersing.

Deze afdeling is ondertussen uitgegroeid tot een volwassen afdeling met ervaren specialisten op het gebied van drinkwater of industriële toepassingen van water.

Deze afdeling is ook BRL6010 gecertificeerd. Wij richten ons op zowel de zakelijke-, industriële- als de particuliere markt en verzorgen diensten voor nieuwbouw- en bestaande gebouwen.

Voor legionella beheersplannen en onderhoud aan deze installaties kunt u bij ons terecht. Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor uw installaties.

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen > 

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk