next level
technisch beheer
voor een duurzamere
toekomst

Het technisch beheer van uw installaties en gebouwen vraagt om een gedegen aanpak. Naast het zorgeloos kunnen genieten van het comfort van uw installaties, vinden wij het belangrijk u te kunnen voorzien van de juiste adviezen. Met de huidige ontwikkelingen in de energie transitie, is professioneel advies in duurzame verbeteringen en oplossingen, afgestemd op het gebouw, installatie en toepassingen, een zaak waarin wij als professioneel partner u van dienst willen zijn.

Array

innovatie zit in ons DNA

DWT installatiegroep heeft zich nadrukkelijk ontwikkeld als een voorloper in de installatietechniek. De combinatie van nieuwe technieken met strak georganiseerd projectmanagement resulteert in duurzaam beheer dat beter uitpakt voor het milieu en uw budget.

Array

duurzaam voor klant en milieu

In technisch beheer en onderhoud is genoeg te winnen om aan een duurzame toekomst te werken. Onze specialisten kunnen goed onderbouwd een doordacht onderhoudsplan opstellen waarmee u verzekerd bent van optimaal rendement en bedrijfszekerheid.

Array

doordachte aanpak

DWT installatiegroep gaat niet voort half werk. Technisch onderhoud is een serieuze zaak waarvoor wij gespecialiseerde vakmensen in dienst hebben. Continue opleiden van onze specialisten en toepassen van de modernste systemen en technieken, maakt het mogelijk om doordachte onderhoudsplannen voor de lange termijn te realiseren. Dit resulteert in de comfortabele wetenschap dat het onderhoud voor uw installaties optimaal geregeld is.

Bedrijfspanden

Uw bedrijfspand intelligent maken met technische installaties? Met smart building technology vertalen wij al uw wensen in een duidelijke technische oplossing. En dat doen wij altijd met nadrukkelijk accent op duurzaamheid.

DWT

Kantoren

Een productieve werkomgeving voor uw medewerkers is essentieel. Maar hoe creëert u die? Met de juiste technische installaties en smart building technology realiseren wij voor u de beste kantoorruimtes.

Horeca & recreatie 

Gedimde, warme sfeerlichten in een knusse woonkamersetting. Of juist een fris zomerbriesje in een heldere, lichte ruimte. Welke beleving u uw gasten ook wilt laten beleven; de juiste installatietechnieken maken de ervaring pas écht compleet.

Hotels

Nergens meer aan hoeven denken, maar enkel zorgeloos genieten. Dat is de ultieme hotelbeleving, nietwaar? Precies daarom zijn de juiste installatietechnieken in uw branche zo van belang.

Seriematige woningbouw

Uw nieuwbouwproject is niet compleet zonder de juiste technische oplossingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de seriematige woningbouw? En wilt u enkel het beste van het beste voor de toekomstige bewoners, met oog op duurzaamheid en prestaties? Wij denken graag met u mee!

Gezondheidszorg 

Veel techniek in één ruimte. Ook daar deinzen wij niet voor terug. Met respect voor bewoners en cliënten hebben wij al meerdere grote projecten in zorginstellingen gerealiseerd. Dit maakt ons een betrouwbare, ervaren partner.

Utilitaire woningbouw

Uw nieuwbouwproject is niet compleet zonder de juiste technische oplossingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de utilitaire woningbouw? En wilt u enkel het beste van het beste voor de toekomstige bewoners, met oog op duurzaamheid en prestaties? Wij denken graag met u mee!

Restaurant Julianahoeve

Modulair en maximaal prefab recreatiepark Ridderstee Ouddorp

Gemeentehuis Zierikzee

DWT installatiegroep maakt samen met u de reis naar het A label in 2030

In deze kort animatie leggen we uit hoe DWT installatiegroep haar klanten op duurzame wijze helpt het vereiste energielabel A te realiseren.

Array

Als gebouweigenaar bent u verplicht om uw gebouw periodiek te laten keuren.

lees meer over onze inspecties & Keuringen ›

Array

Veilig water

Waterinstallaties liggen aan de basis van de werkzaamheden van DWT installatiegroep. Veilig water is de professionele afdeling voor legionellabeheersing en meer.

lees meer ›

Array

Onderhoud & renovaties

Onderhouden van de technische installaties, rekening houdend met de continuïteit van het primaire proces van de gebruikers van het gebouw.

lees meer ›

Array

Storingen & oplossingen

De storingsdienst van DWT installatiegroep is 24/7 bereikbaar gedurende het gehele jaar.

lees meer ›

Array

Installatieaanpassingen

Naast onderhoud kan DWT installatiegroep ook de aanpassingen en uitbreidingen van uw installaties verzorgen.

lees meer ›