jaarrond een
duurzaam en
comfortabel
binnenklimaat

Bij alles wat we doen, stellen we onszelf de vraag hoe het duurzamer kan. Met het oog op de komende generatie en de kostenbeheersing op de lange termijn. Samen met de opdrachtgever werkt DWT Groep aan een duurzame toekomst.

Array

innovatie zit in ons DNA

DWT Groep heeft zich nadrukkelijk ontwikkeld als een voorloper in de installatietechniek. De combinatie van nieuwe technieken met strak georganiseerd projectmanagement resulteert in duurzaam beheer dat beter uitpakt voor het milieu en uw budget.

Array

duurzaam voor klant en milieu

In technisch beheer en onderhoud is genoeg te winnen om aan een duurzame toekomst te werken. Onze specialisten kunnen goed onderbouwd een doordacht onderhoudsplan opstellen waarmee u verzekerd bent van optimaal rendement en bedrijfszekerheid.

Array

doordachte aanpak

DWT Groep gaat niet voor half werk. Technisch onderhoud is een serieuze zaak waarvoor we gespecialiseerde vakmensen in dienst hebben. Samen met een doordacht plan van aanpak resulteert dat in de comfortable wetenschap dat uw onderhoud optimaal geregeld is.

Seriematige woningbouw

Uw nieuwbouwproject is niet compleet zonder de juiste technische oplossingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de seriematige woningbouw? En wilt u enkel het beste van het beste voor de toekomstige bewoners, met oog op duurzaamheid en prestaties? Wij denken graag met u mee!

Utilitaire woningbouw

Uw nieuwbouwproject is niet compleet zonder de juiste technische oplossingen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de utilitaire woningbouw? En wilt u enkel het beste van het beste voor de toekomstige bewoners, met oog op duurzaamheid en prestaties? Wij denken graag met u mee!