Klimaatoplossingen
in diverse ruimtes

DWT installatiegroep biedt u slimme oplossingen voor het binnenklimaat in bedrijfsgebouwen en het onderwijs. Hoge luchtkwaliteit en een hoog thermisch comfort zorgen voor een prettige werk- en leeromgeving. Met de totaal oplossing inclusief ontwerp, advies, de installatie én service & onderhoud leveren we een gegarandeerde luchtkwaliteit.

Kantoren en bijeenkomstruimten

In bijeenkomstruimten is ventileren van levensbelang. De installaties die we leveren kunnen niet alleen ventileren maar ook verwarmen én eventueel koelen. Met de nieuwste energiezuinige systemen combineren we een hoge luchtkwaliteit, comfort en energiebesparing.

Klimaatoplossing op maat

Wij bieden totaaloplossingen die vraaggestuurd kunnen ventileren, verwarmen én koelen. Systemen die ontwikkeld zijn met gebruikers als uitgangspunt. Vraaggestuurde klimaatsystemen op basis van CO2 meting, binnen- en buitentemperatuur en luchtvochtigheid zijn factoren die zorgen voor optimaal comfort en gemak. Energiebesparing en minimale exploitatiekosten worden mede bereikt door dynamische WTW en unieke regel- en meettechniek. Aanwezigheidsdetectie, koppeling van verlichting en zonwering op het klimaatsysteem en monitoring voorkomt verspilling van energie. Optimalisatieregelingen en volledig anticiperend vermogen van technieken zijn dé oplossing voor een optimaal binnenklimaat.

Wij beschikken over de volgende oplossingen:

  • Airco systemen (singlesplit en multi split)
  • VRF installaties
  • Ventilatie systemen
  • Warmte terugwin ventilatie systemen
  • Meet en regeltechniek

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk