Klimaatoplossingen
in diverse ruimtes

DWT installatiegroep biedt u slimme oplossingen voor het binnenklimaat in bedrijfsgebouwen en het onderwijs. Hoge luchtkwaliteit en een hoog thermisch comfort zorgen voor een prettige werk- en leeromgeving. Met de totaal oplossing inclusief ontwerp, advies, de installatie én service & onderhoud leveren we een gegarandeerde luchtkwaliteit.

Kantoren en bijeenkomstruimten

In bijeenkomstruimten is ventileren van levensbelang. De installaties die we leveren kunnen niet alleen ventileren maar ook verwarmen én eventueel koelen. Met de nieuwste energiezuinige systemen combineren we een hoge luchtkwaliteit, comfort en energiebesparing.

Klimaatoplossing op maat

Wij bieden totaaloplossingen die vraaggestuurd kunnen ventileren, verwarmen én koelen. Systemen die ontwikkeld zijn met gebruikers als uitgangspunt. Vraaggestuurde klimaatsystemen op basis van CO2 meting, binnen- en buitentemperatuur en luchtvochtigheid zijn factoren die zorgen voor optimaal comfort en gemak. Energiebesparing en minimale exploitatiekosten worden mede bereikt door dynamische WTW en unieke regel- en meettechniek. Aanwezigheidsdetectie, koppeling van verlichting en zonwering op het klimaatsysteem en monitoring voorkomt verspilling van energie. Optimalisatieregelingen en volledig anticiperend vermogen van technieken zijn dé oplossing voor een optimaal binnenklimaat.

Weer veilig naar kantoor, school of restaurant? Zorg voor goede ventilatie!

Er wordt nog volop thuis gewerkt in Nederland. De kinderen en jeugd gaan geleidelijk aan weer naar school en restaurants mogen ook weer onder voorwaarde open.

Maar hoe veilig is nu je kantoorruimte, de school of dat gezellige restaurant? Naast handen wassen en afstand houden is ook goede ventilatie belangrijk. Wij hebben de oplossing voor u!

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk