Revitalisatie ADRZ te Vlissingen

''De revitalisatie van het ADRZ ziekenhuis in Vlissingen was voor ons een project waarin veel uitdagingen hebben gezeten. Een dergelijk project maak je dan ook niet in je eentje en een goede samenwerking tussen de uitvoerende partijen is daarbij van essentieel belang. Bouwkundig was dit project niet complex, logistiek des te meer. Met name het ombouwen en vernieuwen van delen binnen een operationeel ziekenhuis vroeg het maximale van alle betrokkenen. Werken aan een technische installatie binnen een ziekenhuis wat volop in bedrijf is, vraagt van de installateur het uiterste. De DWT-groep heeft op dit project niet alleen bewezen te beschikken over meer dan voldoende technische know-how. Hun gedrevenheid, flexibiliteit en inventiviteit heb dit project mede tot een succes gemaakt! Bedankt voor de samenwerking!''

Gert-Jan Dronkers - Bouwgroep Peters B.V.

In 2016 is het ziekenhuis grondig verbouwd. Verouderde gedeelten die in de loop van de tijd tegen het gebouw zijn aangebouwd, worden gesloopt. Delen van het gebouw worden volledig gestript en opnieuw opgebouwd. DWT Groep verzorgde hier het ontwerp en uitvoering van alle technische installaties in het ziekenhuis.

Uitvoerende werkzaamheden:

● Sanitaire installaties: water-, gas-, sanitair, riolering- en hemelwaterafvoerinstallatie.
● Klimaatinstallaties: ventilatie, verwarming en koeling.
● Elektrotechnische installatie: volledig elektrotechnische installatie inclusief armaturen, data en telefonie, zorg alarmering brandmeldinstallatie.

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Projecten

bekijk alle Projecten

Nieuwbouw Park 16Hoven Rotterdam

lees meer

Nieuwbouw kantoorpand DB Keukengroep Sint Annaland

lees meer

Renovatie Hotel Bommeljé Domburg

lees meer

GMB Rioleringstechnieken

lees meer

VeerseKreek te Wolphaartsdijk

lees meer

Scelta Products (SubZero)

lees meer