Klant aan het woord

6 februari 2024

Dankzij DWT installatiegroep hebben we een gebouw waar iedereen wil werken!

In dit nieuwsbericht is Peter Riemers aan het woord. Het kantoorpand van bouwbedrijf van Wijnen in Breda heeft een ware metamorfose ondergaan! DWT heeft gezorgd dat er per ruimte een regeling is voor het verwarmen en koelen. Een deel van het kantoor staat bijna de hele dag in de zon en ook in deze ruimte is gezorgd voor een aangenaam klimaat. Doordat het klimaat zo prettig is komen de werknemers graag op kantoor werken.

Wie is Peter Riemers?
“Ik ben in 2018 begonnen als directeur bij dit bedrijf. Ik wil graag van betekenis zijn voor de maatschappij en de medewerkers. Wij willen als bedrijf dat het goed gaat met de aarde, met de omgeving en met de bewoners.”

Wat maakt dat jullie zo tevreden zijn over ons installatiewerk?
“Elke ruimte is volledig regelbaar wat betreft verwarmen en koelen. Op één kant van het gebouw staat bijna de hele dag de zon. De temperatuur in de kamers liep soms op tot 30 graden. DWT heeft ervoor gezorgd dat ook deze kantoren een aangenaam klimaat hebben. ”

Peter Riemers: “DWT installatiegroep heeft de visie die naadloos aansluit bij ons bedrijf. Hierdoor is de samenwerking zo goed verlopen. Vanaf dag één hadden we de goede lijn te pakken.”

Hoe kijkt u tegen DWT installatiegroep aan?
“DWT heeft echt een heel mooi resultaat weggezet. Ik heb totaal geen aanmerkingen op jullie werk, ik ben alleen maar vol lof en dit zegt genoeg. Ik hoop dan ook dat wij in de toekomst meer voor elkaar kunnen betekenen want ik zou heel graag weer met jullie samen willen werken.”

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Nieuws

bekijk alle Nieuws

Video Beroepscampus

lees meer

BIM partner ETAV

lees meer

Pinkstermaandag gesloten

lees meer

Hemelvaartweekend gesloten

lees meer

Acht monteurs gaan volledig elektrisch rijden

lees meer

Filmdag Waterstate Goes

lees meer