Thuis op het werk

9 oktober 2024

Hoe beter je het op werk naar je zin hebt, hoe meer je je er thuis voelt.

“In 2019 maakte ik kennis met Mark-Jan Koldijk, directeur van DWT installatiegroep. Mark-Jan had als wens een centrale ontmoetingsruimte in een uitnodigend kantoorpand waar iedereen zich thuis voelt en waar medewerkers en klanten elkaar in een prettige sfeer kunnen ontmoeten, ontvangen en samenwerken”
– Janine Pieters de Groene

Het was een uitdagende opdracht om de langgerekte indeling te transformeren van een laboratoriumachtige omgeving naar een huiselijke en warme kantooromgeving. Inmiddels is het pand alweer geruime tijd in gebruik en kreeg Janine begin 2023 de vervolgopdracht de laatste hand te leggen aan een aantal ruimtes die in de eerste fase nog niet mee waren genomen. Nu is er overal in het gebouw een unieke manier van werken gerealiseerd en maakt DWT gebruik van ‘activity based working’. Dit betekent dat er verschillende kantoorruimtes zijn gecreëerd met voorzieningen die aansluiten op diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes met meerdere bureaus, stilte-/concentratieruimtes, brainstormruimtes, videoconference ruimtes, lounges en vergaderruimtes. De ruimtes zijn voor iedereen toegankelijk, waardoor de hiërarchie van DWT installatiegroep vrijwel onzichtbaar wordt.

De inrichting speelt een grote rol. De organisatie had een beeld over de functionaliteit die ze in het gebouw wilden hebben en welke sfeer ze wilden uitstralen: modern en huiselijk. Het werkcafé is het kloppend hart van de organisatie geworden. Een ruimte waarin een gezellige sfeer en donkere kleuren de boventoon voeren, met omliggend een vergadercentrum en kantoren die vanuit de vide neerkijken op dit gezellig hart van de organisatie.

Een samenwerking op maat

Ons team staat voor u klaar om u te helpen naar de juiste oplossing voor uw maatwerk vraagstuk

Meer Nieuws

bekijk alle Nieuws

Thuis op het werk

lees meer

Installatiebedrijf van het Jaar 2023

lees meer

Een dag op pad met Angelo

lees meer

Geef je klanten een topmoment!

lees meer

Vrouw in de techniek – Nicole

lees meer

Zomer BBQ

lees meer